U bent in goede handen bij SJS Zorg

U bent in goede handen

Mijn streven is om de zorg te leveren, zoals u het wenst. 
Persoonlijke en gerichte zorg! 

Particuliere zorg en  zorg middels PGB behoren tot de mogelijkheden. 
Van korte zorgmomenten tot blokzorg. 

Persoonlijke verzorging

Heeft u hulp nodig met de algehele verzorging, zoals douchen/baden, aan- en uitkleden en u helpen met uw voeding? Daarbij kan ik u helpen. 

Persoonlijke verzorging daar kan SJS Zorg u bij helpen

Verpleegkundige zorg

Heeft u verpleegkundige zorg nodig?
Ik ben bevoegd en bekwaam voor de meest voorkomende handeling, zoals bijv. sondevoeding en het inbrengen en verzorgen van een blaaskatheter, medicatie toedienen, Injecteren, beademingszorg ect. 

SJS Zorg Martine van der Heijden is bevoegd en bekwaam in verpleegtechnische handelingen

Begeleiding 

Houd u van een uitstapje of gaat u graag zwemmen? Of heeft u een afspraak in het ziekenhuis? 
Ook hierin kan ik u begeleiden. 

Voor begeleiding kunt u ook terecht bij SJS Zorg

Coördineren van Zorg

Ik kan u helpen bij het opzetten van een stabiel zorgteam en de zorg rondom u begeleiden en co√∂rdineren naar uw wens. 

SJS Zorg kan u indien u wenst helpen om een zorgteam op te zetten en te begeleiden en het coordineren tussen disiplines
Covid-19, corona protocol SJS Zorg

Covid-19 Richtlijnen


SJS Zorg staat voor de beste zorg voor onze clienten. Daarom heeft Martine een protocol ontwikkeld dat zei   samen met collega teamleden handhaaft. Zo proberen wij te voorkomen dat wij onze clienten besmetten met alle gevolgen van dien en ook zelf veilig kunnen blijven zorgen voor U!

Onderstaande Protocollen handhaven wij samen vanaf 15 maart 2020 en heeft tnt zeer goed resultaat!

Klik hier voor het protocol! 
Meest gestelde vragen:

Met welke zorgvragen kan ik bij u terecht?
Bij SJS Zorg bent u voor al uw zorgvragen op de juiste plek.

Welke verpleegtechnische handelingen kunt u uitvoeren?
Ik ben bevoegd en bekwaam in bijna alle voorkomende verpleegtechnische handelingen; zoals het verzorgen en verwisselen van een neus-maagsonde, sondevoeding toedienen, het verwisselen en verzorgen van een blaaskatheter/suprapubische katheter, blaasspoelen, wondzorg, medicatie toedienen, injecteren en beademingszorg.

Kunt u ons helpen met de zorg voor ons kind met een lichamelijke beperking en ontwikkelingsachterstand?

Nee, helaas kan ik u daar niet bij helpen en verwijs ik u graag door naar een verpleegkundige met een kinderaantekening. 
Ik heb in mijn loopbaan geen ervaring met minderjarige opgedaan met een beperking en hier dus ook niet de benodigde expertise voor. Ik ben van mening dat wanneer ik de zorg voor uw kind draag, in een thuissituatie, ik hier ook de benodigde scholingen voor moet hebben gevolgd.